Menu


Er is een ruime keuze aan lunchgerechten, salades, zoete en hartige tussendoortjes en desserten.
“A la carte” kan u ook kiezen uit

  • Warme en koude voorgerechten
  • Vis-en vleesgerechten
  • Vegetarische schotels
  • Pasta's

Maak een keuze, en stel zo je eigen menu samen.
Onze gastheer zorgt voor aangepaste wijnen.

Wij zijn in onze keuken steeds op zoek naar mogelijkheden en staan open voor nieuwe ontwikkelingen.

Onze gerechten worden samengesteld op basis van verse producten en ingredi├źnten, met liefde bereid en met plezier geserveerd.

Naast onze menukaart biedt de chef-kok wekelijks seizoensgebonden gerechten aan .
In het wildseizoen is er het alom geprezen wild en de wildpat├ę 's, door ons huis zelf bereid.
Onze asperges, aardbeien en diverse seizoensprodukten halen wij rechtstreeks.
Het is voor onze restaurantkok een uitdaging om er creatief mee om te gaan.

TIP : proef ook eens een “ Keizer-bier” of ons huisgemaakt jeneverrecept